Penunggu Rumah Flat Berpuaka - Mr.J

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Ini adalah kisah benar..kisah ini berlaku di kawasan flat dimana semasa mr j mencari umah sewa ternampak satu iklan murah jadi mr j pun menghubungi pengiklan tersebut.

Tawaram cukup murah sekali iaiti cuma Rm 150 sebulan tanpa deposit, rumah tersebut ingkat atas dgn tiga bilik. 

Bila masuk ke dalam rumah buat pertama kali macam biasa tapi bila malam menjelma seperti ada sesuatu yang tidak kena tapi Mr.J abaikan sahaja Mr j hanya tidur beralaskn beg di lantai sebab lori pindah barang esok.



Ketiga-tiga bilik tersebut berkunci dari dalam, sebab owner esok baru bagi kunci jadi mr j tidur diruang tamu.

Tiba-tiba...kreeeekkkkk bunyi pintu bilik master room terbuka secara tiba-tiba, Mr j pun tersentak tapi mengabaikan saja sebab mungkin kunci rosak atau angin.. 

Kreeeeekkkkk bunyi pintu bilik kedua dibuka seolah ada sesuatu yg keluar..tup tup tupbdom..bunyi seperti hentakkan kaki pada bilik ketiga.. Mr j terduduk dan memerhati kedua bilik yang dah terbuka dan agak keadaan agak gelap..

Tiba-tiba kreeeeekkkkk!!!!bilik ketiga terbuka dgn kuat seolah sesuatu yg amat marah membuka pintu! Mr j pun berkata dalam nada sinis dan menyindir. 

 "aku datai enda nemu utai..semina deka bermlm aja..nuan antu anang nguji aku laban semengat nuan ulih ku ambi nyadi ke ulunku!"

Tup!!bunyi pintu master room ditutup sendiri dgn kuatnya! Mr j rasa tak selamat malam itu terus menghubungi owner cakap tak jadi sewa rumah tersebut.. Malam tu juga mr j kuar dan terus ke kedai mamak sambil tunggu kwn mr j ambil.. Sempat bertanya kepada pemuda jual burger situ...cerita punya cerita .. Kawasan flat tu ada 1 keluarga bunuh diri sebab tak tahan di ngangu along. 

Adakah rumah yg mr j nak sewa sebentar tadi?..masih menjadi persoalan... 

Berhati bila dapat offer umah sewa yangg sangat murah. - mr j

- Mr.J

Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©