Anak ahli perniagaan di Sibu mati bunuh diri.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Siapa kata yang kaya raya itu boleh bahagia?, ternyata mempunyai status "Kaya" atau memilikki kewangan yang stabil dan banyak boleh membeli sebuah kebahagian.

Mungkin ramai diantara kita selalu mengeluh "kenapalah nasib aku miskin bergini" dan sebagainya. Tapi bagi Mr.J cukuplah diberikan sebuah kehidupan yang ala kadar tidak perlu kaya dan makan dan pakai secukupnya.

Hari ini di Sibu, Sarawak dimana seorang anak Ahli Perniagaan membunuh diri dan kalau tidak silap Mr.J pada tahun ini di Sibu juga telah berlaku seorang Ahli Perniagaan membunuh anak serta isterinya. Baiklah kita terus ke keratan berita daripada Borneo Post yang bertarikh 2/12/2013.
SIBU: Anak seorang ahli perniagaan terkemuka ditemui mati terhidu gas beracun daripada arang yang dibakarnya dalam sebuah bilik tertutup di rumahnya, di sini semalam. 
Mangsa yang dikenali sebagai Hu King Chang, 42, dipercayai membunuh diri dan mayatnya ditemui oleh rakannya pada tengah hari di kediamannya di Jalan Camar, di sini. Menurut rakannya, semasa menemui mayat mangsa bilik di rumahnya itu masih terasa hangat akibat arang yang dibakar. 
 - Mr.J , tidak mahu menjadi kaya sekadar mahu menjadi bahagia  "Ingat nya duit ukai semua utai...."

mengenai penulis | music menarikmakanan terbaikku facebook | twitter | mykeek | sarawak | sabahliputan media
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©