Hari Kekasih : Apa yang anda harapkan daripada Kekasih?

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Hari Kekasih atau lebih senang disebut Valentine Days, hari tersebut jatuh pada 14 Febuari setiap tahun ianya disambut dengan penuh romantik dan luahan rasa cinta yang melibatkan dua individu yang sedang bercinta.
Hari Kekasih , pelbagai perkara luar jangkaan berlaku
Disini pembaca mungkin mahu ataupun ingin menyangkal bahkan memboikot Sambutan Hari Kekasih serta ada yang membuat kempen "kesedaran" di laman sosial dan itu adalah terpulanglah kepada kepercayaan masing - masing.

Mungkin anda adalah salah seorang yang sangat gembira hari ini kerana menerima sejambak bunga berserta hadiah bahkan mungkin anda seorang yang 'agak' bersedih sekarang kerana anda "forever alone" sepertimana Mr.J lalui sekarang.

Jadi sekiranya anda 'forever alone' maka Mr.J cadangkan anda menyambut dengan membeli beberapa minuman beralkohol sambil mendengar lagu rentak Dangdut, kerana ianya telah terbukti mampu mengurangkan tekanan perasaan anda bahkan lengokkan irama Dangdut Goyang Maut mungkin sedikit sebanyak menceriakan Hari Kekasih anda.

Bagaimana pula yang ada kekasih? apakah yang anda harapkan daripada insan yang anda cintai adakah harapan akan terus kekal setia menyintai sehingga ke neraka ataupun ke syurga atau terus ke ........ untuk menyemarakkan rasa cinta dengan lebih hangat sehangat lautan asmara?


"Selamat Menyambut Hari Kekasih kepada semua pembaca serta semua rakyat Malaysia serta Salam forever alone" - Mr.J


+Bio Mr.J | music menarikmakanan terbaikku facebook | twitter | sarawak | sabahseen in
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©