KES BULI : "Amran Fans" Page Trolling yang paling berjaya di malaysia sehingga blog & portal berita termakan "troll" Amran..

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Kes Buli bukan hanya dikalangan anak - anak sekolah tetapi terkini ramai blogger di Malaysia Barat termakan Troll yang dibuat oleh sebuah facebook troll level King di malaysia iaitu "Amran Fans". 

Dikatakan hampir berpuluh Blog serta beberapa Portal Hiburan telah menceduk "info" daripada "Amran Fans" tanpa mengetahui kebenarannya atau kesahihan berita tersebut.

Troll Level King di Malaysia milik "Amran".
Sedangkan jika diperhatikan page "Amran Fans" adalah sebuah page untuk suka - suka , santai serta ruangan untuk individu meluangkan serta menenangkan jiwa dengan terapi ketawa yang dibuat oleh penulis admin "Amran Fans".

Mr J memang selalu melapangkan diri untuk di "Amran Fans" facebook kerana boleh menjadi terapi minda tanpa perlu ke hospital terdekat. Siapa yang belum kenal istilah "Troll" sila wikipedia dahulu sebelum mengatalkan jari anda melayari facebook "Amran Fans".

____________________________________________________________________________
+ Apa Kata Mereka Tentang Blog & Mr.J, Klik + "Testimonial" +
Aluwi Sharkawi - "you are the best bro!! thums up.."
Man Pengayau Sibu - "blog jacky memang best kreatif wei."
Amylea - "hai mr.j. suka sangat visit blog ni.. even bila ...."
Eyna Nina - "Mr j org iban?slm ni i ingatkn org..lancar tulisan"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©