I cuti 1th-5th October

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Today: Monday
Time: 1042am
Date: 29/09/08

Wah... Suasasana raya .. hahah... So semua pekabar.. 1stly i nak minta maaf buat para pembaca bagi cerita "Kerja CC" Part 7 belum lagi.. tunggu k.. baru baru ini i mendapat emel dari seorang pembaca setia yang telah mengikuti pejalanan Kisah Kerja CC dari Part 1. Dia kata mula-mula bosan juga tapi jalan cerita semakin menarik pula.. so nak suruh i percepatkanlah ni.. So bagi yang ingin berjumpa dgn i. kemungkinan i akan berada di seremban 2 Jaya Jusco beristi rehat dengan kekawan pada 2hb ni. Raya kedua.

Berbalik pula ke kisah "Alice" iaitu watak heroin yang penuh dengan tandatanya dah juga watak hero "jacky"(ehem sendri pla nak jadi hero) dorang ni negeri berjiran , sabah & sarawak . Berjumpa di Terminal LCCT kalau xsilap i dalam episod 2 http://bungaipengrindu.blogspot.com/2008/06/kerja-cyber-cafe-2.html waktu time balik menyambut hari Gawai & Keamatan masing2. hahaa.. jalan cerita pula ada kekadang melucukan kekadang buat kita rasa macam nak "push" je si "jacky"ni berterus terang. ok ok xnak kasi tau sampai habis.. nanti x jalan plak cerita i .

So bagi yang Muslim, disini i "Bungai Pengrindu" Mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©