Makna Cinta dari Namaku

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Hai all,

Tadi i singgah sekejap kat Facebook then i nama satu application "Makna Cinta Dalam nama" so apa lagi i try lah. pastu result keluar seperti dibawah:



Makna Cinta Dari Nama Mu

J : ..seorang yang agak seksual <---yang ini aku setuju sikit
A
: ..seorang yang gila-gila
<---lagi setuju C : ..suka penting kan diri sendiri <---Kurang setuju
K
: ..seorang yang hot
<---Dulu je~~ :P
Y
: ..disukai oleh sesiapa saja
<---Setuju
J
: ..seorang yang agak seksual
<--lagi lagi seksual
U
: ..disenangi oleh semua orang
<--Setuju
I
: ..manis dan romatis
<--Setuju :P
N
: ..pemberi ciuman yang bagus juga
<-- 100% Setuju
G
: ..sangat disenangi sesiapa saja <--Setuju

So Kesimpulannya , Kejap i buat Cth karang dibawah:

Jacky Juing adalah seorang yang agak seksual kerana menyukai sesuatu yang indah tetapi dia juga mempunyai sikap yang agak gila - gila , orang kata dia suka pentingkan diri sendiri tetapi sebaliknya tidak , pernah waktu ketika dahulu dia seorang yang Hot pada Zaman sekolah menengah dan ter'hot disekolah wanita iaitu St.Elizabeth oleh sebab dia Sekolah di sekolah Lelaki dulu iaitu SMK Sacred Heart . Kebanyakkan wanita yang pernah mendampingi dia mengatakan bahawa dia seorang yang manis dan romantis pernah satu ketika awek dia "Fasha Sandha" mengatakan bahawa dia seorang pemberi ciuman yang bagus .

Itu contoh karangan Darjah 5.

*kalau media atau Keluarga Fasha Sandha membaca artikel ini saya minta maaf. Segala petikan di atas tidak kena mengena dengan dia. T_T xkena2 aku kena saman.


So Anda Apa Pula?

Makna Cinta Dari Nama Mu

A : ..seorang yang gila-gila
B : ..sukakan orang dan intimasi
C : ..suka penting kan diri sendiri
D : ..kekasih yang terbaik pernah dimiliki oleh siapapun
E : ..memiliki mata yang cantik
F : ..sukakan pasangan yang agak liar dan gila-gila
G : ..sangat disenangi sesiapa saja
H : ..setia kepada yang satu
I : ..manis dan romatis
J : ..seorang yang agak seksual
K : ..seorang yang hot
L : ..pemberi ciuman yang bagus
M : ..membuat pacaran lebih menarik
N : ..pemberi ciuman yang bagus juga
O : ..mempunyai personaliti yang bagus
P : ..popular dengan semua jenis orang
Q : ..seorang yang hipokrit
R : ..seorang yang lucu
S : ..membuat orang tertawa
T : ..senyuman yang menawan
U : ..disenangi oleh semua orang
V : ..tidak suka menghakimi pasangan dan soal cinta
W : ..bisa menjadi lucu dan tolol dalam satu waktu
X : ..tidak suka terima arahan dari si dia
Y : ..disukai oleh sesiapa saja
Z : ..memiliki fikiran yang luas


Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Ingin artikel anda disiarkan sini? senang sahaja "Emailkan" sahaja kepada kami.

Bookmark and Share

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©