Blogger Gathering at Sibu Sarawak - Bukit Aup Jubliee Park

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Hari - hari hujan , pening Mr J dibuatnya . Semalam tengah syok nak keluar sebab ada gathering kecil - kecilan di Sibu Sarawak daripada budak - budak #iban dalnet di ruangan sembang Mirc tapi Mr J terpaksa tak dapat hadir sebab lebat sangat hujan . Mesti ramai daripada korang semua masih ingat Mirc ketika dahulu zaman 90an memang Meletuplah Mirc ini , ramai juga user masuk . Dulu selalu gak lepak kat server webnet tapi sekarang user webchat dah semakin kurang sebab ramai dah berpindah kat server Dalnet.

Cerita kisah Mirc ini memang banyak kenangan semasa sekolah , balik dari sekolah terus buka mirc nak chat lah , tapi kisah Flooder pun ada , bagi yang pernah layan Mirc ini mesti tahu apa itu flooder , drone etc User nampak ramai dalam satu channel tapi diam - diam je sebab itu bot tapi sekarang banyak pakai psybnc , bot pacak. korang mesti tak faham kan. tak ape kita tinggalkan pasal Mirc ini.

http://www.hot-screensaver.com/wp-myimages/bukit-aup-jubilee-park.jpg
Gambar Bukit Aup Jubliee di Sibu Sarawak.

Sebenarnya Mr nak buat Gathering untuk Blogger untuk para blogger yang berada di Sarawak dan tempat akan dibuat di Sibu Sarawak Bukit Aup. Kalau ada merasakan nak join sila tinggalkan komen ok . kalau dah lengkap 20 orang atau lebih baru Mr J akan rancangkan.


Bukit Aup Jubliee Park sejauh 12KM daripada Bandar Sibu.

Cantikkan tempat tu , dulu masa sekolah menengah Mr J pernah lepak dengan kawan - kawan dekat situ kat situ boleh buat camping dan bbq menarik bukan.


http://img691.imageshack.us/img691/3334/poste.jpg


Di Sibu Sarawak macam -macam tempat menarik kalau taknak dekat Bukit Aup Jubliee Park boleh pilih untuk Taman Tasik Permai lagi dekat dengan Rumah Mr J.


* Tarikh dan hari akan dipilih selepas mendapat Respon minimun 20 orang .
* nak kenal - kenal dengan blogger yang duduk dekat Sarawak.



Salam ceria ,
Mr. J
www.pengeRindu.com
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.


Link Adv RM10 Monthly :Berani Tengok-Ejen Prepaid
Translate This Blog : English * Chinese * German * Japan * Korea * Arabic * Filipino * Thai * Hindi *

Bookmark and Share Jom! Tonton Tv Online: [Tv1] [Tv2] [Tv3] @ Belajar Bahasa Iban?
Download Mp3 Sarawak , Malay Mp3 , Techno Mp3 . [#Blog Trick & Tips]

Dapatkan Artikel terbaru dan 10 ebook Percuma daripada www.pengeRindu.com serta artikel terbaru terus ke email anda. Sila masukkan email anda dibawah:

Penghantaran ditaja oleh FeedBurner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©