Bila ejen perang siber diantara parti politik mengaitkan blog "Pengerindu.com" .

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
PengeRindu.com | www.pengerindu.com disenarai Top 4 sebagai "Red Bean Army (RBA)" dalam List "Gelombang Angkatan Ombak Rindu Biru" atau lebih dikenali sebagai "Blue Wave Army (BWA)".

Tapi kalau nak Resepi Babi Masak 4 rasa boleh try search di Weblog www.pengerindu.com taip "Resepi babi" ty..

Nampaknya Pendapat serta Perkongsian kisah - kisah dari Sabah serta Sarawak dan juga kebangkitan anak muda borneo yang dikongsi di PengeRindu.com .

Hanya Sarawakian & Sabahan sahaja yang tahu apa yang ada di www.Pengerindu.com

Lanjut di Facebook Page 'Pengerindu.com"
Terima Kasih kepada "Angkatan Gelombang kepaloian" atau dalam Bahasa Egen America "Piggy in Blue Wave" yang telah mencalon Page "PengeRindu" sebagai Top 5 mempunyai pertalian ataupun ditaja oleh "Red Bean Cyber Army".

Nampaknya Pendapat serta Perkongsian kisah - kisah dari Sabah serta Sarawak dan juga kebangkitan anak muda borneo yang dikongsi di PengeRindu.com semakin membuatkan ramai ahli politik kepanasan.

Dari Empangan kepada Pembalakkan terus sahaja Gejala Samseng Ladang Sawit sehingga ke Masalah Jalan serta Air Bersih di Sarawak dan terus melaporkan tentang berat sebelah gaji minumun di malaysia borneo ..Mr.J akan tetap Tentang.

Dari Tinggal di atas Pokok serta duduk dalam Gua sehinggalah menjadi pengamal Ilmu Sihir bergitu juga Mr.J dikatakan masih bercawat dan tidak tahu memengang pen undi.. Mr.J akan tetap Tentang.
Dari Kerasistan Perkasa ke Keris Ketuanan sehingga ke Cik ISMA yang penuh dengan kepalsuan ... Mr.J akan tetap Tentang.

Walaupun ketika itu Keyboard Mr.J bakal tercabut butangnya ataupun mungkin tetikus mr.j dilarikan oleh pihak yg tak bertanggungjawap...

- Mr.J -
Founder & Blog Writer of
www.pengerindu.com / net

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN http://pengerindu86.blogspot.my► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©