HANYA RM20 DAPAT FREE Handphone & JANA PENDAPATAN.

Portal Blog yang mengupas, mengulas dan mengkritik serta berkongsi isu semasa yang Tidak anda ketahui dari Sabah dan Sarawak. Kongsikan pendapat atau apa jua Isu dengan Pembaca disini. ❂ admin@pengerindu.com ❂
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
Syarat : clixster ameen ni dah lma tp program move up bru lg..ni utk bantu org2 yg nk jd usahawan tp xada modal besar...utk pengetahuan, untuk jadi ejen ameen rm1000.

Ingin Tahu? Berminat? Sila Hubungi Saya Sekarang.
FREE PHONE 3 PILIHAN i.SAMSUNG TAB3 ii.LENOVO VIBE X S960 iii.HUAWEI HONOR 3C
WhatsApp : 013-3071062
Facebook : Man Wayne
E-mel : man_herthyma@yahoo.com







SOALAN :
Perlu bayar balik ke Rm2000 tu?

JAWAPAN:
Tak perlu

SOALAN:
Tak rugi ke syarikat kalau semua dapat bantuan tapi tak perlu bayar balik?
JAWAPAN:
Ejen ameen yg melantik ejen ameen dibayar rm450, tapi untuk 5 ahli yang pertama yang kita taja, kita xdapat komisyen tu sebab syarikat ambil untuk bayar semula bantuan tersebut..yang pastinya, kita tak perlu keluarkan duit poket kita untuk bayar semula.semua sistem yang uruskan.

Syarat layak bantuan:
Daftar rm20
Cari dan daftar 5 orang yang nak jd usahawan spt anda
-Proses 2 minggu-

Dokumen yang diperlukan:
Salinan Ic
Bil utiliti
Gambar ukuran pasport
Semua detail boleh snap guna hp camera 5mp ke atas.gambar yg diambil mesti jelas
Klu X 5mp pun mesti clear..jgn gelap..
Sebarang cadangan penambahbaikan boleh up kat sini ok...
Program Usahawan Telekomunikasi Clixster-
Bantuan Modal RM2,000 disediakan oleh penganjur.

Pecahan modal :
(a) RM1,000 di bayar kepada Ameen Clixster untuk menjadikan anda sebagai stokis Ameen Clixster.
Sebagai stokis anda akan dibekalkan :
+ RM300 nilai mobile top up,
+ 10 starter pack sim kad clixster dan
+ 1 sim kad utk anda guna dan mulakan perniagaan.

(b) RM1,000 lagi penganjur akan berikan anda dalam bentuk:
+ 1 unit hp jenama samsung tab 3 | lenovo vibe x s960 | huawei honor 3C,
+ latihan/kursus usahawan ameen clixster.

Syarat untuk melayakkan anda mendapat bantuan modal adalah :
(a) Pendaftaran RM20 dan
(b) Cari atau taja 5 org yg berminat untuk menjadi usahawan seperti anda.

Dokumen diperlukan adalah :
(a) 1 Salinan kad pengenalan
(b) 2 kpg gambar ukuran Passport.

Ingin Tahu? Berminat? Sila Hubungi Saya Sekarang.
FREE PHONE 3 PILIHAN i.SAMSUNG TAB3 ii.LENOVO VIBE X S960 iii.HUAWEI HONOR 3C
WhatsApp : 013-3071062
Facebook : Man Wayne
E-mel : man_herthyma@yahoo.com

Setelah semua lengkap pentadbir akan mula memproses permohonan anda dan dalam tempoh 2 minggu anda akan dibekalkan dengan semua peralatan yg disebutkan tadi dan boleh memulakan perniagaan.
Pendapatan anda bermula di sini:

Anda perkenalkan seseorang kepada program ini dan apabila dia sign-up sebagai usahawan, anda akan dibayar RM450/usahawan :

+ RM350 Bonus Pengenalan Ameen,
+ RM40 hasil jualan RM4 x 10 starter pack (nakjual @ tak terpulang)
+ RM100 Bonus Upgrade Rakanniaga ke Stokis Clixster

✔ Bayangkan kalau anda perkenalkan 10 org dalam sebulan. Banyak tu...
Bonus Tajaan:
2nd - 3rd level downline, anda dibayar rm50,
4-7th level downline, anda dibayar rm30.


Langkah selanjutnya buatlah biz ni berterusan dan setiap kali semua org dlm rangkaian anda melakukan auto top-up rm70 (ditolak dr ewallet), anda akan menerima bayaran insentif komisen RM2.80 @ 4%.
Tanpa anda sedari wang bertambah dalam e-wallet anda setiap bulan (ni yg dikatakan passive income). Bermula dgn modal RM20 dan usaha sedikit pd permulaannya dan hasilnya selepas 1-2 bulan, RM 5 angka!!!!

Ingin Tahu? Berminat? Sila Hubungi Saya Sekarang.
FREE PHONE 3 PILIHAN i.SAMSUNG TAB3 ii.LENOVO VIBE X S960 iii.HUAWEI HONOR 3C
WhatsApp : 013-3071062
Facebook : Man Wayne
E-mel : man_herthyma@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Dikuasakan oleh Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2015 www.pengeRindu.com - Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©